Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Nepravednost profesora prema studentima/ucenicima
staro
  (#4 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Nepravednost profesora prema studentima/ucenicima - 18.11.2006, 19:06

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku

ne samo da vas profesor mozda nije volio jer ste bili 'divlji' na casevima pa vam je uvek davao nizu ocenu, vec ste mu mozda bili 'ljubimac' pa ste dobivali vise ocene..
Ex nastavnica engleskog me nije podnosila jer sam joj svaki cas dupe pomerao (a imala je stvarno veliko i debelo dube ), tako da ako sam npr. samo zvrljnuo po klupi morao sam da odgovaram ili me salje kod direktorke. E sad, fora je to sto je direktorka moja ex uciteljica, tako da sam uvek birao odlazak kod nje i uvek sam se vracao sa punim dzepovima bombona

S druge strane, 'ljubimac' sam nastavnici istorije. Ona je jedina nastavnica u skoli za koju mogu da kazem da je dobar covek

Citat:
ima situacija da profesori daju ocene prema njihovom raspolozenju ili nekim drugim kriterijima, bez obzira na znanje ucenika..
I to je, na zalost tacno. Moja, na svu srecu ( ) Ex nastavnica biologije je luda zena Dodje na cas sva nasmejana, a onda se u roku od 5 minuta namrgodi ko da smo joj oca ubili. Pocinje da vristi, pocrveni k'o paprika i najveca moguca ocena koju je moguce dobiti je 1+

Citat:
postoji li uopste nacin da se student/ucenik izbori protiv toga?
Testiran. -> Inat bato

Citat:
vredi li se zaliti direktoru ili nekom drugom? kako ste vi izasli na kraj u toj situaciji? digli celu skolu na noge ili se jednostavno pomirili sa sudbinom?
Ma kakav direktor, kakvi bakraci, samo teraj po svom

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice