|
|
|
|
Veteran
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Usvajanje dece -
17.11.2006, 21:56
Volela bih ja da je gospodin imao prilike da kod mene u skoli vidi jedno usvojeno dete koje se seca scene kad ga je majka ostavila negde Bogu iza nogu u nekoj sumi. Imao je tada cetiri godine i svega se seca. Na jednom casu smo nesto spominjali roditelje i on je samo poceo da prica... klinci nisu mogli da se saberu koliko su plakali. Mali je ziveo u domu do svoje desete godine, kad ga je usvojila ova porodica. Upisali su ga u skolu i klinci iz razreda su ga u startu odmah ismevali i odbacili. Mali je bio nemoguc, stalno stvarao koflikte, sve iz razloga sto je bio totalno nenaviknut na normalno zivotno okruzenje. U domu su ih ubijali od batina, a sada ih nije uopste dobijao, pa je shvatao da ne radi nista pogresno. Ali, zamisli, sada ce ti bar polovina njegovog odeljenja reci da im je on najbolji drug.
Radili su vezbu pre neki dan... trebalo da odgovore sa "yes" ili "no"... zvao me je da bi me pitao "A ovo, Are you happy?... to se misli na sad?" Klimnula sam Sagnuo je glavu da upise "yes" i promrmljao "... jer pre nisam bio..."
Gather ye rosebuds while ye may...
|
|
|
|