Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Usamljene duše
staro
  (#34 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:05
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Usamljene duše - 29.11.2008, 21:56

Citat:
The Gunslinger kaže: Pogledaj poruku
Ja sam bio zaljubljen u mnoge devojke....ali sve su me odbile....i sad se bojim da priđem ijednoj u koju se zaljubim....i najgore je što moj kukaivčluk po tom pitanju raste iz dana u dan......prosto imam strah od odbijanja......imam 16 god. a još nisam imao vezu, nisam nikad poljubio devojku, i zbog toga se osećam tako bedno....
Sve je džabe što pokušam. Džabe je što sam duhovit, pametan, dovitljiv...ništa to nema veze. Svaka devojka u koju se zaljubim na kraju završi s nekim fudbalerom sa manje od pola mozga, koji je po pravilu makar dve godine stariji od nje. I tako uvek.....a ja se trudim, i trudim, i kad je konačno pitam, ona me odbije....a neki tipovi samo dođu i osvoje devojke za dve sekunde.....i šta ja sad da radim? Mogu samo da patim u tišini posle svakog neuspeha, da zadržavam moj bol pod maskom, i da se pravim da me nije povredilo, a jeste, i to svaki put.
Ponekad pomislim da moj život nema svrhu. Ja samo želim da budem voljen, i uvek mi se čini da svi oko mene imaju nekog koga vole, i koga taj neko voli, a da sam ja jedini koji je sam. Svaki put kad vidim neki par kako se ljubi, ili grli, ja se osetim tako mizerno, da mi dođe da umrem....

Tek ćeš da budeš zaljubljen...
Nećeš znati ni svoje ime, o prezimenu da ne pričam...
Devojke, koje si spomenuo - su te, koje '' gube ''
( pretpostavka, zato što te ne poznajem )...
Sve ovo što si napisao je samo još jedna faza...

Skini masku - ne treba ti...
Ti si ti, takav kakav si... ( verujem izuzetno dobar i fin dečko )...
Nemoj da dozvoliš sebi da se utopiš u masu i postaneš, ono što nisi...
Probala sam - veruj mi nije vredelo, samo je bolelo još više...
Polako... sve će da dođe na svoje...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice