Pregled pojedinačne poruke
Pa šta ako je film kultni
staro
  (#1 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 00:11
Pol: Muško
Pa šta ako je film kultni - 29.11.2008, 21:38

Postoje neki filmovi koje su svi gledali... ili da kažem skoro svi - uvek postoji neko ko nije.
Dakle, koji su to kultni filmovi i blokbasteri koje su svi gledali osim vas?

Evo ja nikada nisam odgledao
Titanik (Titanic-1997) - 3 sata i nešto, 200 miliona $, i prolivenih suza nakon odgledanog filma dovoljno da se napuni još jedan Atlantik, a nijedna moja.

Filmski serijal Gospodar Prstenova (The Lord of the Rings). Ustvari prvi deo trilogije sam uspeo da odgledam
...silom, na rate. Drugi i treći deo trilogije... jok, ni ne razmišljam o tome.
knjige sam pročitao bez ikakvih problema

Filmski serijal o Hariju Poteru (Harry Potter) - mislim, ovo ne bih ni objašnjavao

Zatim: Prljavi Ples (Dirty Dancing), i Top Gan (Top Gun)
Patrik Svejzi i Tom Kruz - jednostavno, to nije moj izbor

Kil Bil (Kill Bill) - dovoljne su mi bile reklame da zaključim da mi se film neće svideti
interesantno muziku iz tih filmova ("gospodar...", prljavi ples, Kil Bil i Top Gan) redovno slušam

I da, Zgodnu mladu (Pretty Woman) - šta da kažem ni Džulija, ni Ričard mi baš nisu omiljeni glumci.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice