Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Srbija ponovo među saveznicima !!!
staro
  (#8 (permalink))
FlekicaSkupusom
Iskusni forumdžija
FlekicaSkupusom obasjava toplim zrakom SuncaFlekicaSkupusom obasjava toplim zrakom SuncaFlekicaSkupusom obasjava toplim zrakom SuncaFlekicaSkupusom obasjava toplim zrakom SuncaFlekicaSkupusom obasjava toplim zrakom SuncaFlekicaSkupusom obasjava toplim zrakom SuncaFlekicaSkupusom obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 23.09.2008.
Poslednji login: danas 02:23
Pol: Muško
Odgovor: Srbija ponovo među saveznicima !!! - 29.11.2008, 17:20

Citat:
Moram priznati da nisam znao da se zastava Srbije ne nalazi, tj. da se nije nalazila tamo. Utoliko me je istovremeno rastuzila i obradovala ova vest. Zadovoljan sam, jer je Srbija dala veliki doprinos pobedi saveznika i jer je na ovaj nacin ispravljena velika istorijska nepravda. Rastuzilo me je sto je bilo potrebno da prodju 63 godine da bi se to dogodilo. Ovo svedoci o potrebi obnove nacionalnog identiteta u Srba, potrebi da ponovo pocnemo da cenimo sami sebe nakon 55 godina komunizma (racunam i Milosevicevu eru) tokom kojih smo zaboravili i ko smo i sta smo. Ako smo mi to ucinili, kako da ocekujemo od drugih da nas postuju?
Тито је био у веома лошим односима са Де Голом, Де Гол је би велики пријатељ са Драгољубом Михајловићем, чак мислим да су и неке војне школе учили заједно. Тито је инсистирао да се на обновљеном спомен обележју победе у првом рату истакне застава Југославије са све петокраком а то нико од савезника на челу са Француском није хтео ни да чује јер није Југославија била у рату већ Србија а јш мање комунистичка творевина Јосипа Броза. Тито је онда рекао - или застава Југославије или ништа! И би ништа ... Србија је била окаљана, заборављена, гурнута под тепих, а величале су се борбе партизана из другог рата и свако село је имало споменик неком партизану...
Citat:
Da li to sad znaci da se konacno i tzv. patriotske strane zalazu da stupimo medju saveznike?
NATO-OTAN nas ceka, juheeeeej!
По тој твојој логици, ми би требали онда и са Русијом, они нас бар нису бомбардовали а били су нам савезници ... Јаки ми савезници који сравнише српске градове без Немаца до темеља и то на ускрс ...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice