Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Nostalgija
staro
  (#14 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 14:55
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: Nostalgija - 15.11.2006, 03:14

Pa neznam kako da počnem...
Neki dan sam bio u cvećari jer sam hteo da presadim nekoliko muškatli
i zato mi je bio potreban džak zemlje od 50 kila. Pregolem džak u svakom slučaju. Ljubazno sam se obratio cvećarki i izrazio svoju želju da u zamenu za
odgovarajuću svotu važeće valute, prisvojim jedan takav džak zemlje koji se tamo baškario po patosu. Prodavačica me je samo hladno odmerila i kratko odgovorila " Nemamo zemlje na prodaju" . Blago zbunjen pokušao sam da joj
usmerenim pogledima i nedvosmislenim pokretima ruku stavim do znanja da sam primetio ogroman džak zemlje na podu cvećare od 5 kvadratnih metara.
Mahao sam joj ispred nosa svežnjem novca da bi nadošla na filing prodavca...
ali uzalud... ostala je tvrda i neumoljiva. "Ova zemlja nije na prodaju"
Molio sam, preklinjao sam, pokazivao joj fotografije sirotih muškatli, sve je bilo bezuspešno. Udaljio sam se poražen iz cvećare i u svojoj pregolemoj tuzi došao do zaključka da je tuđa zemlja - tuđa zemlja i kvit.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice