Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: amniocenteza za/protiv
staro
  (#4 (permalink))
jovuk
E n i g m A
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: juče 23:22
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: amniocenteza za/protiv - 23.11.2008, 21:34

Radila sam i u prvoj i u drugoj trudnoci.

Nakon vadjenja krvi,ustanovljeno je da su tumorni markeri(betaHcg i alfa feto protein)bili u nekim krajnjim granicama,te mi je geneticarka preporucila da uradim i ovu analizu kako bi bila sigurna da je sve u redu.
Bila sam jako uplasena,i zaista nije bezazleno,...ali nije ni tako strasno.
Cinjenica je da svako od nas instiktivno stiti svoj stomak jer smo tu najranjiviji,a taj instikt je pojacan sa trudnocom.Strasna je pomisao da ce uci igla(prilicno velika)u stomak,mada sam osecaj i nije tako strasan.Boli samo malo vise od obicnog vadjenja krvi.Sve brzo prodje,samo se nalazi dugo cekaju(oko mesec dana)ali kad stignu dobri rezultati-sve ono lose se zaboravi,i svaka nedoumica je resena.
Posle intervencije nedelju dana treba mirovati,s tim sto se preporucuje dva dana strogog mirovanja.Pridrzavala sam se svega toga,i hvala Bogu,nije bilo nikakvih posledica

Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice