Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Danas me je rastužilo...
staro
  (#5 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 17:54
Pol: Žensko
Odgovor: Danas me je rastužilo... - 21.11.2008, 09:14

...Jutros sam gledala emisiju o dečaku koji je odrastao u domu...Celu njegovu pricu pratili su i snimci dece iz Zvečanske...Kad sam videla te male andjelčiće suze su same krenule, ma jecala sam...Imaju puno igracaka, plisanih meda, kuca, odece, hrane...al' kad vidis da ta deca vape za ljubavlju, zagrljajem...ne mozes a da ne zaplaces...
...Setih se i jedne malene koja me, kad sam bila tamo, tako jako zagrlila, mogla sam da cujem reci koje ne izgovara:''Nemoj da me pustis''...
...I slusam pricu tog, sad vec odraslog, mladica...Uspeo je u zivotu...Shvatis kako smo nekad nezahvalni samo zato sto smo imali priliku da nas nase mame i tate uspavaju i ujutru probude...Drago mi je da je uspeo, ali mi je isto tako zao tih malih ljudi sto toliko toga u zivotu prolaze sami...

Poruku je izmenio Neuhvatljiva_, 21.11.2008 u 10:36.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice