Pregled pojedinačne poruke
Zelena pijaca... idete li?
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:00
Pol: Žensko
Godine: 33
Zelena pijaca... idete li? - 11.11.2006, 20:49

Spadam u one osobe koje obožavaju pijac ( a imam manje od 60 godina ) Kakav je to meni mali raj Najčešće idem sama i to u jutarnjim časovima (mada ponekad i kasnije), kotrljam moja kolica od tezge do tezge, i chatujem sa prodavcima Imam već otprilike ljude kod kojih godinama kupujem, baku za sir, jajaru and ostale, ali uvek prošvrljam i zadržim se duže nego što je potrebno... Znam samo da se svima diže kosa na glavi ako se potrefi da idu sa mnom, kao davim mnogo, pa su me zato i motorizovali... da ne teglim, nego kotrljam...

Znam da dosta toga od zeleniša i voća ima da se nabavi i po marketima i hipermarketima, ali meni to jednostavno nema istu čar... A i uvek mi se činilo kvalitetnije... a i jeftinije, naravno.

Evo i jednog korisnog sajta, pa ćete znati i cene otprilike... u vašem gradu ili nekom koji vam je bliži...

Linkić

Idete li na pijac ili upregnete nekog da to odradi za vas? Šta je ono zbog čega obavezno idete na pijac?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice