Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ???
staro
  (#10 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 21:01
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? - 10.11.2006, 18:10

-Kao sto smo vec culi resenje statusa se odlaze za posle izbora u Srbiji, dakle odlaganje, tako nesto sam vec i prizeljkivao i prognozirao (upravo ovde na forumu) ali potrebno je i da zapocnemo proces prikljicivanja EU, ulazak u partnerstvo za mir i uvlacenje drzavnih para nekih od "zapadnih" zemalja kroz privatizaciju NIS-a i sl. velikih javnih preduzeca. U tom slucaju situacija je drasticno drugacija: stolica nam je tik iza svetskih glavesina, nasi mirotvorci u kriznim regionima, a pogotovo sto bi smo trebali da budemo puni kesha i dr.
-Ovo navodi na resenje tipa: Srbija nema nikakvog uticaja na Kosovu, a Kosovo nije u potpunosti drzava (nemoj da mi je neko pomislio da integrisemo Kosovo u drzavno-pravno uredjenje Srbije) ali da ipak imamo sto vecih ovlascenja na lokalnom nivou..... (i tako bi ja mogao do sutra)
-Milo: Milo je zajeban igrac !

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice