Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ???
staro
  (#6 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 00:10
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Crna gora priznala Kosovo ??? - 09.11.2006, 22:28

Citat:
Bishop kaže: Pogledaj poruku
Pa kako je Milo primio Cekua kao premijer sa sve zvanicnom konferencijom za medije i na nacin na koji se docekuju i ispracaju strani drzavni zvanicnici ne bi se slozio sa datom tvrdnjom
To je sve ok. Mada mene nekako uvek žulja to poistovećivanje nacije, naroda, sa liderima, ima malo gorak ukus sve to. To bi bilo kao kada bi, u vreme Miloševićeve vladavine, za svaku suludu stvar koju je uradio kao predsednik nekoliko država, mi uvek rekli da je to ono što je stav i mišljenje Srbije ili srpskog naroda. Samo u tom kontekstu sam mislila da bi trebalo to nekako razdvojiti. Mada, pitanje je da li je moguće razdvojiti narod od države, državu od vladara i tako u krug. To već malo zalazi u filozofiju.

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice