Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Pokondirene tikve
staro
  (#4 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Pol: Žensko
Odgovor: Pokondirene tikve - 14.04.2006, 04:34

Citat:
swba kaže:
Srecete li se vi sa ovakvim "nesrecnicima" i kako izlazite na kraj sa tim?
da, susretala sam se s takvima.. i jos ih susrecem, ne tako cesto vise, jer ih izbegavam na sve moguce nacine.. a mogu da ih prepoznam na kilometre

o tom preterivanju mozemo da pricamo do preksutra.. jer sebicnost je izgleda coveku u krvi.. samo kod nekih je izrazenija vise nego kod drugih.. ne razumem cemu ta teznja ka svim tim boljim kolima, boljim kucama i brdo gluposti koje su apsolutno nepotrebne.. ali ne smeta to, nego upravo te zalopojke kako je 'tamo' ipak bolje ne znam samo na koje 'bolje' oni misle.. mozda na ono predratno 'bolje' pa su nostalgicni.. ko ce ti ih vise znati.. al' kad tako nesto cujes, zbilja ti dodje da tu osobu shutnesh na drugi planet, sto dalje to bolje, da ne zagadjuje vise vazduh koji udise tim svojim nebulozama.. rado bi oni mozda i spakovali svoje kofere.. ali muce ih ti krediti silni koje su pouzimali a ko kako stvari stoje, otplacivace ih i njihova deca

a ne znam zasto 'ove' povezujem sa 'onima' koji govore chiketina, drajvala sam, vokala sam, vorkala sam i slicne nebuloze

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice