Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Darwin od danas i na vashem forumu
staro
  (#9 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:28
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Darwin od danas i na vashem forumu - 13.04.2006, 23:14

Citat:
Panta Ray kaže:
Ja sam pristalica koncepta stvaranje, jer mislim da je on neuporedivo naučno validniji od darvinističke teorije. Uostalom on se poklapa i sa mojim religioznim uverenjima.

Zanimljivo je da su svi naučni skupovi i rasprave vezane za ove dve teorije od sedamdesetih godina do danas pokazale apsolutnu nadmoć koncepta stvaranja (ovde govorim o ozbiljnim naučnim analizama).

UH! Ok a u chemu se to ogleda ta neizmerna validnost i apsolutna nadmoc? Samo i jedino u tome shto je priroda concepta kreacionizma takva da ne trazi opipljive dokaze ni za shta, tako da se ne mozzemo ni meriti na istoj osnovi ..

Jedino shto ja chujem kad slusham i slusham creacionistichke teorije su Denikenovska nagadjanja i obrtanja teza u kojemu je jedini pricip da je sve obrnuto od onog shto je nauchno dokazano, a kamo li samo postavljeno kao teorije..

Znate evo ja sam zakljuchio da je mesec jedan najlon balon koga su amerikanci stavili gore a onda veshtim manipulacijama i menjenjem istorije nama usadili u glavu da je mesec ono shto inache mislimo.. EVO TA MOJA TEORIJA JE APSOLUTNO NADMOCNA!! PUF .. Ajd da vidimo da je oborish a ja cu da oborim tvoja kreacionostichka shvatanja

JA lichno mislim da je kreacionizam ono shto se direktno podmece od strane sekti ..

Oko chega cemo sledece da se raspravljamo? da je zemlja u centru svemira ?

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 13.04.2006 u 23:51.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice