Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Najbolji film koji ste pogledali u bioskopu
staro
  (#2 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Najbolji film koji ste pogledali u bioskopu - 05.11.2006, 15:14

Citat:
vlado kaže: Pogledaj poruku
Po meni su istorijski filmovi najbolji za gledanje u bioskopu
sa vladom ću se ovdje u potpunosti složiti. prvi veliki istorijski film koji sam odgledala u bioskopu je bio ben hur (doduše, bilo je to dosta davno). iako sam na početku imala otpor u odlasku u bioskop, baš zbog dužine filma, na kraju sam ostala paf činjenicom da je vrijeme samo proletilo i da mi je bilo žao što film nije duži. na kraju je to postao i film koji sam odgledala više puta i jedan od mojih omiljenih filmova svih vremena. i jedan mali kuriozitet koji sam primjetila, glavni glumac (charlton heston) u filmu je bio uredno obrijan ispod pazuha...(uzevši u obzir da je po scenariu proveo masu godina na galiji veslajući, nisam se nadala tolikoj higijeni)

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice