Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Birate li stalno pogrešne partnere?
staro
  (#8 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:38
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Birate li stalno pogrešne partnere? - 04.11.2006, 19:10

Citat:
Mish kaže: Pogledaj poruku
Da, i ja smatram da su svi koji su mi dirnuli u srce bili ekstra. A kasnije se ispostavilo da smo jednostavno samo još jedna pogrešna kombinacija.
Ali, ma kako bili ekstra (i ma kako sam ja ekstra ) čini mi se da stalno biram ulogu u nekim pogrešnim kombinacijama.
Mislim da si me pogresno razumela,moji bivsi su bivsi zato sto vise nisam bila zaljubljena,zato sto im je falilo i ono nesto trece...Svake se veze s osmehom setim i svakog od njih,pa i kad se sretnemo tu je korektan odnos...Jednostavno nikada nisam birala pogresne decke u tom smislu da se kajem sto sam pruzila priliku...

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice