Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Strahovi savremenog muskarca
staro
  (#30 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 20.09.2008 14:32
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Strahovi savremenog muskarca - 04.11.2006, 17:24

Citat:
Meggy kaže: Pogledaj poruku

A ja i dalje stojim iza svoje tvrdnje da se muskarci plase da odu kod lekara i da vole da se takmice ko ce vise alkohola popiti... i da je onaj koji moze manje da popije "pickica"........ sto za zene ne bih mogla da kazem
Slazem se. Ko ne moze da popije taj je pickica, pogotovo u zemlji Rakije. Resenje je da se ne takmicimo svaki dan .Sad za lekara ne znam, nije mi overena zdravstvena knjizica, ali kontam da se po tom modelu i zene necega plase. Npr. da joj se ne slomi stikla ili da joj se ne razmaze sminka pa nosi Eyeliner sa sobom ili komplet malu manikeriju.
Jedna moja prijateljica je u zurbi, rastrojena, izvrnula slucajno torbu i SVE je ispalo na pod baste kafea. Ljudi moji, staje tu sve bilo! Na trenutak je popizdela, uzdahnula, i pokupila par stvari koje su zaista korisne.

Ipak to nisu urodjeni strahovi.....niti su uopste strahovi.

Slusaj baba dobro, ja sam MC Penzioner,
ne treba mi kviz da budem milioner.

Poruku je izmenio PropelerZviz, 04.11.2006 u 18:16.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice