aaaaaaaaaaaaaaaa dje me nadje
Nimalo sve dok me to nije kostalo
Poslednja dva meseca nisam spavala gotovo nikako,desilo mi se da nisam spavala i 38 sati u komadu...
O hrani da ne govorim,sve przeno,tjestenina sa raznim zacinima,brza hrana,pa gubitak apetita i tek poneka vocka dnevno....
Na stranu nerviranje i sve to tako je zeludac sredilo da sam sad primorana da se okrenem zdravom zivotu...
sad je ovako
Imam strogi rezim ishrane,pola stvari ne smem da jedem i pijem,gazirano,alkohol,masno(dobro to ionako nisam volela)suhomesnato,przeno,pohovano,kiselo i ljuto,belo brasno...
Jedem 5 obroka dnevno,tri glavna i uzinu u razmacima od 2 i po sata tako da do 6 zavrsim sa jelom...Svaki dan je mleko ili jogurt na meniju,voce,povrce(tek malo baceno na kljuc),meso(jedan obrok-riba,crveno,piletnia naizmenicno se smenjuju svaki dan)Slatkise ne smem

(srecom to je dok ne ozdravim)...
Pocela sam i da vezbam ali to zbog sebe jer zbog prirode faxa stalno sedim pa moram...
Tri puta nedeljno vezbe za celo telo izjutra a popodne posle faxa tai chi vezbe istezanja svaki dan...
Stomatoloskih problema nemam(ili tek po zubic dva svake tri god otprilike) osim sto mi rastu zubi
Inace sam zdrava