Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kako čuvate zdravlje?
staro
  (#8 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:38
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Kako čuvate zdravlje? - 04.11.2006, 11:05

aaaaaaaaaaaaaaaa dje me nadje

Nimalo sve dok me to nije kostalo

Poslednja dva meseca nisam spavala gotovo nikako,desilo mi se da nisam spavala i 38 sati u komadu...
O hrani da ne govorim,sve przeno,tjestenina sa raznim zacinima,brza hrana,pa gubitak apetita i tek poneka vocka dnevno....
Na stranu nerviranje i sve to tako je zeludac sredilo da sam sad primorana da se okrenem zdravom zivotu...

sad je ovako

Imam strogi rezim ishrane,pola stvari ne smem da jedem i pijem,gazirano,alkohol,masno(dobro to ionako nisam volela)suhomesnato,przeno,pohovano,kiselo i ljuto,belo brasno...
Jedem 5 obroka dnevno,tri glavna i uzinu u razmacima od 2 i po sata tako da do 6 zavrsim sa jelom...Svaki dan je mleko ili jogurt na meniju,voce,povrce(tek malo baceno na kljuc),meso(jedan obrok-riba,crveno,piletnia naizmenicno se smenjuju svaki dan)Slatkise ne smem (srecom to je dok ne ozdravim)...

Pocela sam i da vezbam ali to zbog sebe jer zbog prirode faxa stalno sedim pa moram...
Tri puta nedeljno vezbe za celo telo izjutra a popodne posle faxa tai chi vezbe istezanja svaki dan...

Stomatoloskih problema nemam(ili tek po zubic dva svake tri god otprilike) osim sto mi rastu zubi

Inace sam zdrava

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice