Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Strahovi savremenog muskarca
staro
  (#25 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Strahovi savremenog muskarca - 03.11.2006, 15:06

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku
skontati decidno shta se sve krije u onome shto vi ochekujete od mushkarca u rasponu od nekakovog "savremenog i emancipovanog te staromodnog macho emancipovanog do neemancipovanog

pa onda nekog sa kime vam je predigra i to "kako okrece volan svog chetvorotochkasha" do nekog koga je strah da mu se taj isti chetvortochkash, a tiime i volan afrodizijak ne pokvari ..

Globalno gledano mi smo isti...
*ne znam da li sam ikada igde napisala da ja želim savremenog i emancipovanog a još manje da sam davala njegovu definiciju...

*ni ja tebe ne pitam šta je za tebe afrodizijak, odnosno predigra, a još manje bi mi palo na pamet da komentarišem ono što ti jeste ili nije..i ne znam gde se to povezalo sa strahovima

*pominjanje mame još jedno za one sa jefitinijim ulaznicama - bilo je šala

vaš problem ako je niste skontali

* globalno gleedano, nismo isti i Bogu hvala za to!

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice