Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Strahovi savremenog muskarca
staro
  (#21 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: juče 20:56
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Strahovi savremenog muskarca - 02.11.2006, 22:23

Naravno, chudo jedno shta "savremena zzena" moze da zbudzi pod naslov "emancpovana zzena". I kakve su sve gloooposti "neophodne" da bi isto dokazala I svaka zzena a i mushkarac koji uzima sebe kao example ili tipichan primer ak po kome moze da sudi o sopstvenom rodu (tj polu) u zabludi je skoro isto toliko koliko i onaj koji misli da je bolji ili ispred...

Rekao bih da je homosa sve vishe jer je kanda lakshe se jebat u dupe da prostish neg skontati decidno shta se sve krije u onome shto vi ochekujete od mushkarca u rasponu od nekakovog "savremenog i emancipovanog te staromodnog macho emancipovanog do neemancipovanog pa onda nekog sa kime vam je predigra i to "kako okrece volan svog chetvorotochkasha" do nekog koga je strah da mu se taj isti chetvortochkash, a tiime i volan afrodizijak ne pokvari ..ako nema kola onda je golja, ako ima kola pa mse boji da se ne pokvare ( a delovi su inache dzabe?) onda je ...itd itd ... Ako vas pusti da radi shta hocete onda je nezainteresovan, mlak ili tako neshto, ako radi suprotno onda je zaostali balkanac, ako pegla onda je sisie ako ne pegla lenchuga ili shta god...a shto je najveci apsurd kod vas najbolje prolazi onaj ko izigrava debila .. kao uz'o sam peglu ili ne znam shta al mi to ne ide pa bolje ti ili ajde isprzzi jaja ja to ne znam..

..zapravo kad bi vas zzene ponaosob slushao pa onda sabirao utiske jedini strah koji mushkarac mozz da navata je strah od gubljenja razuma ...

al ste uvek spremne da se sjatite i da izvlachite onih par shablona koje imate za mushkarce i zajebavate...

..al najjaci su fazoni kad vam se sve to lepo i iskreno spochita .. a onda se neka gdja usedelica javi i nasmeje grohotom u fazonu : "tiiipichnooo.. a mi smo tako jednostavne i ochigledne" ..valjda shto se bez dvoumljenja prepoznaju svako jutro u ogledalu..

Na kraju je samo zakljuchak da lichnost samo treba da bude ono shto jeste a okolina neka se upravlja po tome..Isto vazi i za nas i za vas..

Globalno gledano mi smo isti...

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 02.11.2006 u 23:06.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice