Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Strahovi savremenog muskarca
staro
  (#12 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 07:56
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Strahovi savremenog muskarca - 01.11.2006, 18:50

Citat:
Savannah kaže: Pogledaj poruku
strah od veshmasine, usisavaca i masinje za pranje sudja. strah od promjene pelena. strah od spustanja daske na wc-skoljci...
e pretjera ga ti vala ... svrstavajuci sebe u grupu savremenih muskaraca mogu da kazem da mi nisu strani ni pegla, ni usisivac a jos manje ves masina... ne treba tu puno mozganja... a ta daska vise rogovi ce mi izrasti od nje

sto li sam imao predosjecaj da ce najvise zene da odgovaraju na ovu temu
strah od jakih zena... pa ne bas kod mene... boze danas smo svi ravnopravni, jelte, e pa ljubavi nije zgore ako ti zaradjujes vise... ja se tu uopste necu buniti

strah od impotencije... da ne postoji lagao bih... postoji... ali boze moj tu su nam doce kod kojih me nije strah otici ako zagusti... jos uvijek nije (da kucnemo u drvo)

sta ono jos rekoste... e da kola... uh u kola mi ne diraj

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice