Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu
staro
  (#12 (permalink))
DBlica
Početnik
DBlica je dijamantDBlica je dijamantDBlica je dijamantDBlica je dijamantDBlica je dijamant

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: danas 10:09
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu - 01.11.2006, 13:24

UH! Ne znam odakle bih poceo s biserima koje sam doziveo.

U prisustvu prijatelja, lika sam preko telefona navodio kako da pusti DVD film na kompu, nakon vrlo mucnog diktiranja koraka, sve se zavrsilo, a moj prijatelj koji je to sve slusao ostao je u neverici i pitao me: - Majke ti, kako ti je palo na pamet da ga pitas da li je ubacio dvd disk unutra? (Kada sam skontao da u dvd drive-u nema diska, rekao sam pacijentu da ga ubaci, otvorio mu se "autorun" i film je krenuo u WMP. A meni se kosa nakostresila od jeda.)

Penzosh jedan zove me i kaze da pise pismo, ali ne zna kako da napise "ono, ono, znate, ono A" (@ - prim. DB), ajde rekoh mu da ima dole pored sata neka dva slova u plavom kvadraticu, EN ili SR, on uzvrati sa "a gde je sat", dalje da skratim pricu kazem mu da proba sa Shift-2, ali, avaj, on ne zna sta je shift, ja mu objasnim da ima dugme na kome pise "Shift" i spelujem mu s-h-i-f-t, kaze on: "A to sva ta cetiri slova da pritisnem u isto vreme, joj ne znam hocu li moci"......aaaaaaaaaaa, e onda sam ga tek pitao kada pise nesto pa hoce veliko slovo sta pritisne, onda je rekao da ima tu neko dugme, itd.....na kraju je otkucao "@". Razgovor je trajao 25 min i ja sam bio potrosen ko krpa posle.

"Outlook Express mi se pokvario!" "Kako???" "Pa sve ove poruke su izmesane, ne mogu nista da nadjem, a pre je bilo onako lepo da su najnovije skroz gore", "Dooobrooo, ajde sad cu Vam objasniti kako to da namestite, nije nista tesko", "Neka nemojte, bolje Vi dodjite, da ja nesto ne pokvarim". "Ali..."..... Odem, kliknem, sortiram i uzmem 10 "jura"

Zena jedna zove me i kaze da joj ne radi kablovski internet. Kazem joj da ode u Control Panel, pauza.....pita me kako, pocnem ja, Start>Settings....pauza...."nemam ja to nista", "ajde", rekoh, "opisite mi sta imate na ekranu", kaze ona: "pa sve je crno i na sredini pise da nema signala, ja se zblanuo , pitam je da mi procita sta tacno pise, kaze ona: "No signal. Cable not connected".......... (izvukao joj se kabl od monitora iz kucista)..

@SQUAW
Ad-Aware skini odavde: http://www.download.com/3000-2144-10045910.html instaliraj i dalje ce ti se sve samo kasti....ako negde zapne pitaj.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice