Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Sve je moguće...
staro
  (#4 (permalink))
Cecara
just keep swimming..
Cecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimum

Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: danas 00:11
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Sve je moguće... - 04.10.2008, 09:55

Ja u to ne verujem.

Sve je to super, treba misliti pozitivno, ali ja licno smatram da nikakve veze nema moj pozitivan, negativan ili cak indiferentan stav s tim hoce li mi se nesto ostvariti ili ne. Bilo je stvari koje sam godinama zelela i cvrsto sam verovala da ce se desiti. Ali nikad nisu. Sve sto mi se desilo je samo ono za sta sam svojski zapela i potrudila se.

Ne, nisam pesimista, samo sam realna. Ni ja ne volim ljude koji su negativni i stalno im je sve lose. Oni od te svoje negativnosti ni ne mogu da vide dobre stvari koje su oko njih, u svakoj nalaze crno.

Sa druge strane, ljudi koji 'misle pozitivno' cesto umeju biti nerealni, i svojim stavom 'sve ce se to resiti' cesto zapadnu u jos vece probleme, jer ne reaguju na vreme.

I zato, ja verujem u sledece: "Gods will not do for man what man must do for himself" iliti, bice onako kako sama sebi napravim, samo od pozitivnih misli mala vajda.

Life is a series of challenges to be met and mastered.

Poruku je izmenio Cecara, 04.10.2008 u 13:57.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice