Pregled pojedinačne poruke
Muzička škola
staro
  (#1 (permalink))
Mish
Lajavi Krelac
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 01:56
Pol: Žensko
Muzička škola - 22.10.2006, 18:08

Možda ima onih koji smatraju da ova tema pripada forumu muzika. Odlučila sam se da je stavim ovde jer bi umeće sviranja trebalo da podrazumeva neku širu opštu kulturu i osnovno obrazovanje. A čitajući druge teme, shvatila sam da nas ima dovoljno da sačinimo mali orkestar.
Koji instrument svirate? Da li ste išli (ili još uvek idete) u muzičku školu ili ste samouki?
Ja sam završila nižu muzičku - odsek klavir. Još uvek pamtim kompletan ispitni program sa završne godine, samo što je to danas pre kazna za uši nego lepo muziciranje. Klavir mi je kod roditelja i gledam s vremena na vreme kad odem kod njih da sednem za klavir i malo sviram, čisto za svoju dušu.
Velika mi je želja da naučim da sviram gitaru. I namera mi je, kad pozavršavam još neke postavljene zadatke, da se bacim i konačno naučim i ja Krivo je more i Crnog leptira.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice