Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: UEFA Kup - sezona 2007/2007
staro
  (#10 (permalink))
Inquisitor
Početnik
Inquisitor će uskoro postati poznat članInquisitor će uskoro postati poznat članInquisitor će uskoro postati poznat član

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 03:32
Pol: Muško
Odgovor: UEFA Kup - sezona 2007/2007 - 19.10.2006, 14:34

Navijam za Partizan jos od kada sam bio tatin spermatozoid i mamina jajna celija.

Partizan je usao u ligu UEFA i mislim da ce ostvariti i dalji plasman. Nadam se da cemo i mi kao i Rumuni uspeti da se nekako vinemo u evropsko fudbalsko nebo :p

Rumuni su recimo sebi uspehom Steaue prosle godine obezbedili dva mesta u Ligi Sampiona iduceg leta. A ako se ne varam jedno je cak direktno. Trenutno su recimo na sedmom mestu ispred Holandije cak.

Sto se nas tice vrtimo se od 20 do 17 mesta. Ono sto je mozda vaznije jeste da Partizan ostvari sto manje poraza jer svakom svojom utakmicom on gradi svoj klupski koeficijent na rang listi UEFA a koji je presudan za snagu sesira u kojem ce se nalaziti pri zrebanju.

U prevodu ukoliko Partizan (koji je trenutno na 72. mestu) jos skoci na listi, kada se sledeci put bude zrebalo za trece kolo kvalifikacija za Ligu Sampiona on se moze naci u jakom sesiru. Tako ce dobiti znatno slabijeg protivnika i imati mnogo vece sanse za plasman u samu Ligu Sampiona. A ne da kao Zvezda izvlaci Milan.

Ovde prilazem sajt na kojem se obracunavaju azurno i klupski i nacionalni koeficijenti. Ukoliko neko ima bilo kakvih pitanja i nejasnoca tu sam za objasnjenje.

Drugim recima svaki bod je vazan za perspektivu naseg fudbala. A Partizan plasmanom u Ligu UEFA ima velike sanse da popravi svoj rejting.

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...ata/index.html

Povratak na vrh stranice