Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ideje za jeftino preuredjenje stana
staro
  (#6 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 08:47
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Ideje za jeftino preuredjenje stana - 14.10.2006, 15:33

Ja volim promene. I uzivam da menjam prostor u kojem boravim - moju sobu. Ovog leta sam napravila veliku promenu sa malo para , volja i odlucnost sve resavaju. I moj savet je da ako zelite nesto da promenite u svojoj sobi, jednostavno nemojte oklevati, verujte u vase zamisli.

Promenu sam izvela u tri koraka.

1. korak -krecenje
Imam "umetnicke" napade pa iscrtavam zidove u sobi. Evo sad sam prekrecila sve te crteze u belo i planiram da uradim neko bordo bilje koje izlazi iz coska sobe i preplavljuje mi dva zida u sobi. Vec sam zamislila kako to treba da izgleda i uradicu to za par nedelja.

2. korak -farbanje namestaja
Orman u sobi mi je bio braon pa sam ga rasklopila i iznela u dvoriste. Kupila sam crnu farbu za drvo, razredila je i stavila u kompresor (kompresor za farbanje kola) i ofarbala ormane u crno. Sto na kojem se nalazi komp sam takodje kompresorom prefarbala u crno. Tako da je soba izgubila to sarenilo i dobila sam bukvalno novi namestaj!

3. korak
Kupila sam pre par dana novi krevet (posto je prethodni imao 15 godina) u bordo boji. Tako da zid zbog kreveta farbam u bordo. A i to mi je jako lepa boja.

Shmeknula sam u nekom salonu nameshtaja preteranu stolicu za komp, crnu onu direktorsku. Cim skupim kes kupujem.

goldie

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice