Tema: Davitelj!!!
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Davitelj!!!
staro
  (#10 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 01:05
Pol: Žensko
Odgovor: Davitelj!!! - 12.10.2006, 23:04

Ponekad pomislim da sam magnet za davitelje i posesivce. U početku sam tolerisala njihova gušenja da ih ne bih povredila. Danas u startu sasečem. Tuđe pikanterije me ne interesuju, ne razumem kako drugi mogu toliko intime da iznose, banalnosti se grozim, i ako neko i počne sa tim prekidam sa rečenicom: "Čekaj, to mene ne interesuje. Nisam ja ta da bih to slušala.". Zatim, ima onih davitelja-posesivaca koji očekuju da im pružiš vreme koje nisi spreman da pružiš. Guše me svakodnevna ispijanja kafe, telefoniranja i slično tome. I to jednostavno prekinem. Kada me učestalost kontakata počne gušiti, kažem "Slušaj, počećemo se gušiti. Neću da te vidim i čujem jedno vreme. Treba nam pauza. Daj da se uželimo jedno drugog."
I jedino kome ne mogu da se suprotstavim su roditelji mojih prijatelja. Iz poštovanja ne mogu reći:"Slušajte, gušite me."

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice