Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ...
staro
  (#15 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 22:26
Pol: Žensko
Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ... - 12.10.2006, 16:57

Tu je dobra organizovana akcija. Naime, u mojoj bivšoj firmi je ekipa bila fantastična, družili smo se i na poslu i van njega. I kada bi krenulo neko slavlje na poslu, uvek nam je nedostajalo čaša i pepeljara. Te smo to godinama dopunjavali na prigodnim druženjima u kafanama. Svi smo se "žrtvovali" u ispijanju žestine, raznih aperitiva, vina, da bi deo čaša vratili na sto da ih konobar pokupi, a deo lagerovali kod koleginica sa najvećim tašnama. Vremenom smo opskribili u svakoj kancelariji po tri registratora: u prvom litra pića, u drugom komplet rakijskih čaša, u trećem komplet vinskih čaša, a svako od nas je imao bar po jednu pepeljaru kao uspomenu sa tih druženja.
Kada sam odlazila iz firme svoj inventar sam ostavila najgotivnijim kolegama. Danas, kada svratim da ih pozdravim, omiljeni lik mi uvek da "moju-njegovu" pepeljaru.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice