Citat:
paor kaže:
Naravno da treba da bude država! Samostalna i demokratska sa svim institucijama koje državu čine! Zašto da ne?! Osnovni elementi države su narod, jezik i teritorija. Mi imamo i mnogo više! Kad može Švajcarska gde se ne zna ko kojim jezikom govori,koji jezik je u kom kantonu više zastupljen, ko se kako krsti a ko kako klanja, što mi ne bismo?! Ne samo da bismo bolje živeli, već bismo ostavili sigurnu budućnost našoj deci. Naravno, samo je pitanje vremena kada će se to desiti. Ja sam apsolutno za! Vekovima moja porodica radi zemlju za tuđu zemlju! Dosta-gospodari, braćo, drugovi, pa opet braćo!!! Dosta!
|
nemoj tako,ako si iz stare vojvodjanske porodice kako se ne setis svojih predaka koji su zudili i ginuli za ujedinjenje sa Srbijom...imaj malo postovanja prema njima,pa sta god mislio...mislis da u novoj drzavi ne bi bilo gospodara i sluga? Uvek ce ih biti jer je jednakost obicna utopija,nema jednakih koliko god mi zeleli da to bude...jer svaka drzava ima gospodare i sluge..to joj je osnova sistema...ti radis,a neki drugi ministar trosi tvoje pare...bilo bi opet sve isto.