Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Usvajanje dece
staro
  (#8 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 00:43
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Usvajanje dece - 07.10.2006, 20:36

Naravno da sam za! Kada plemeniti ljudi usvoje decu nema ništa lepše od toga. Priroda je često surova, nekim ljudima nije omogućeno da imaju svoju "biološku" decu, a pak, onima kojima jeste, nekada ne bih dala ni kućnog ljubimca da brinu o njemu sat vremena.

Citat:
marco_194 kaže:
Moja supruga i ja imamo dvoje dece jedno ima dveipo godine a drugo cetiri godine i oni su braca.Proveli su skoro godinu ipo dana u "ZVECANSKOJ" i sada su kod nas.Kakav je to osecaj i dozivljaj nebih mogao da vam opisem al ukrato TO JE DIVAN OSECAJ.
Svaka čast! Ja sam pre nekih desetak godina upoznala jednog divnog čoveka koji je, sa svojom suprugom, usvojio 4 dece. Svakom od njih je, čim su počeli malo da razumeju svet oko sebe, objasnio da su oni posebna "izabrana" deca. To je jedna tako harmonična i skladna porodica puna ljubavi, kojoj sam ja, na momente, iskreno zavidela!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice