Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Nisam stigao da ti kazem....
staro
  (#10 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 20:06
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: Nisam stigao da ti kazem.... - 04.08.2008, 20:22

dolazim i pravim se jaka.. govorim im da ubrzaju korak da stignem, samo da te vidim jos jednom.. kao satro, izgovaram se da cemo zakasniti..
i zakasnili smo..
mnogo mladih, svi smo tu bili.. i jos uvek se pravim jaka.. a srce mi se cepa, dusa mi cepa, prosto odlazi za tobom.. vidim sliku.. ti.. a ne vidim nista vise.. cekamo da pocne.. krecemo..
magli mi se, vise ne mogu da stojim..
nisam stigla nista da ti kazem.. nista sto sam htela.. 23 godine.. pa kad da ti kazem.. kako su bre mogli da misle da si hteo da to uradis..
nisam ti rekla da one diskove nikad slusala nisam.. da sam se uvek smejala kad se setim sta si radio.. kad da ti kazem kad si tako brzo otisao..
nisam ti rekla da si uvek bio u mom srcu..
sada lepo spavaj andjele, na nekom si boljem mestu gde sada ne postoji ni tuga ni bol.. ni zavist ni plac.. nedostajaces mi i nedostajes mi..
tesko je, jako je tesko..
znam da ne bi hteo da placem, da ne kvasim te "kljakave trepavice"..
pocivaj u miru Miko..

".. Ovaj krug sam skupio
i opet sklopio..
on me vodi
on me nosi
on me razbija.."

krek, krek.. ne gudra..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice