Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Horoskop I Zdravlje
staro
  (#7 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 17:44
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Horoskop I Zdravlje - 23.07.2008, 12:13

Citat:
sekula kaže: Pogledaj poruku

VAGA: Ravnoteža emocija i tijela
Vaga simbolizira sklad i ravnotežu. Ima dobru konstituciju i jak obrambeni mehanizam. U životu joj je najvažnija ljubav i kvalitetan brak, pa ako je tu nezadovoljna, bit će podložnija stresu i bolestima. Dosta pažnje polaže na vanjski izgled, stalo joj da izgleda lijepo i atraktivno, pa ako je u modi mršavost, izgladnjivat će se dok ne postigne željenu težinu (ili prozirnost!). Zbog toga je sklona psihosomatskim tegobama i poremećajima prehrane o kojima se u novije vrijeme sve više govori, bulimiji i anoreksiji.
U Zodijaku se proteže njegovim središnjim dijelom, a i kod tijela ravna trbuhom (donjim) i organima koji se tu nalaze - abdominalni organi, slabine, nadbubrežna žlijezda, bubrezi. A kako je znak koji brine o vanjštini, pripada joj i vanjski omotač tijela, koža i put. Sklona je alergijama i dermatovenerološkim tegobama, bolovima u križima, glavobolji, problematičnoj probavi, te hormonalnoj i mineralnoj neravnoteži. Osjetljiva je na sunčeve zrake, pa je vrlo važno da ih izbjegava, te da redovito i pažljivo njeguje kožu. Preporuča joj se eterično ulje timijana, dosta izvorske vode i voća, te uvin čaj za čišćenje bubrega i mokraćnih putova.
Tjelovježba: Joga
Pripadnici Vage prilično bolno osjećaju posljedice ubrzanog načina života, a da bi normalno funkcionirale, potrebna im je ravnoteža tijela i duha. Joga će pomoći da osnaže tijelo i da vedro sagledaju duhovnu snagu koja se sakrije u njima. Za početak im se preporuča kratka vježbu meditacije: udobno se smjestite prekriživši noge, uspravnih leđa i zatvorenih očiju. Potom pokušajte vizualizirati sobu, sunce koje se sasvim polako nazire na horizontu i koje sve jače obasjava nebo, stvarajući atmosferu božanskog mira. Meditirajte svakodnevno u određeno vrijeme, najbolje ujutro i navečer.
....udobno se smestila, prekrstila noge, uspravila leđa i zatvorila očiju
vizualizirala sobu, koje se sasvim polako nazire na horizontu i koje sve jače obasjava nebo, stvarajući atmosferu božanskog mira ...
i krešendo,bog te maz'o

ako već moraš da progutaš žabu...ne gledaj je dugo...

Poruku je izmenio TVO.JA_, 23.07.2008 u 12:35.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice