Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Poštenim radom do bogatsva
staro
  (#15 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Poštenim radom do bogatsva - 03.10.2006, 09:11

Citat:
A6quattro kaže:
Prvo, bogastvo je relativan pojam.
Ali, koliko znam to jos uvek nije uspelo nikom.
Ne samo u Srbiji, mislim da nigde na svetu nije moguće postati milijarder ili multi-milijarder samo poštenim radom i to samo svojim (što bi naš narod rekao sa svojih 10 prstiju ).
Često mi u poslednje vreme navode primere one engleske babe što je napravila haos sa Body Shop-om, ili ona dva Amera što napraviše Google..itd.
Malo je poznato da su i njih pogurali finansijski i da su "samo" fenomenalno prodali odličnu ideju...i da u njihovim biznisima od kojih postaše bogataši, većinski udeo ipak imaju tzv. biznis anđeli i neke druge političke strukture.

Elem, smatram da se ne može samo svojim (poštenim) donositi kući keš u džakovim,
ali može se sasvim pristojno živeti i sebi obezbediti odgovarajući stepen konfora i malko luksuza...
Meni su najveće bogatstvo putovanja i svojim (poštenim ) radom mogu da ih priuštim bar dva puta godišnje.
Sledeće na listi pripada pozorištu, bioskopu, kupovini raznoraznih knjiga...
i sve to mogu sebi da priuštim od svog rada...
Tako da smatram sebe veoma bogatom..

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice