Pre par dana sam u jednoj konverzaciji sa prijateljem shvatio da mnogi muskarci koriste sablon,odnosno razradjeni redosled radnji prilikom prilaska neznijem polu,jer smo pricali o poslednjim pokusajima,uspesnim i neuspesnim,odvlacenja zena u krevet.Malo me je iznenadio jer me je u jednom trenutku pitao-"Na koju foru si je maznuo".Pa ne znam,ne postoji fora,mozda je vise fazon.
Nisam ti ja neki zenskaros,ja delujem samo kad hocu,desavalo se da mi prilaze jako lepe i zavodljive devojke i kad mi se tako ponudi,ja je iskuliram.Valjda odbranbeni mehanizam koji nije na pravom mestu

Danas je bila jedna zanimljiva situacija,naime,izadjem ispred objekta u kojem radim i spazim jos lepsi objekat,okrenut mi ledjima kako slika pozoriste preko puta.Jako lepa figura,duga crna kosa,u nekoj haljini koje je leprsala,zaleprsa mi se ispred ociju.Ona predje ulicu,nastavi da slika restorane preko puta i kad se okrenula da uslika moj objekat,vidi mene sa telefonom u ruci kako je slikam.Nabaci osmeh,a ja joj dobacih da imam lepu sliku samo da moze biti jos lepsa ako predje ulicu,da je uhvatim izbliza.Razmenismo par lepih reci i telefone pa ce mo da vidimo,mozda razmenimo jos po koju stvar.