@ Ona Koja Mora Da Cuti
ne znam o kojoj anteni pricas/pogledaj bolje da nije mozda neka zamka/mora da su boje nocas vidljive/nemoj previse da gledas u prazninu noci/delovace sumnjivo/poslala sam ti po Vrapcu prozirne dzozle za kamuflazu/Sova je na bolovanju/sifra:Slomljeno Krilo/zima je na pragu/treba da selim na Istok/na Istoku cujem da je sve Istochno/to me malo buni/mislila sam da je na Istoku sve Zapadno ako gledas sa juga/bune me i polozaji nadmorskih zvezdi/u zadnje vreme se cuje svasta ponesto/ispitaj Sivog Vracha o cem' je rec/put za nigdej zaboravi/karte propale/pishi kuci propalo/oduvao ih Severni vetar/telepatija je jacha nego inache/pazi kako nasjedash na folove/kazi mjeshtanima da im saljem lek za poboljshanje pamcenja/provereno nece nista pamtiti/saljem ti i ono sto ce ti trebati a nisi toga jos svesna/mislim da je Jez otkrio da sam mu pojela zadnje parche kupusa/hitno menjam stanje svesti u stanje nesposobnosti zbog radi kamuflaze/moje JA ce te kontaktirati uskoro putem antene za koju ne znam cemu sluzi/ovr end aut
p.s. uverena sam da sam jos nesto htela da ti kazem, ali ne mogu da se setim

ukljuci se na frekkvenciju da saznas