Tema: Ovr end aut
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ovr end aut
staro
  (#24 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 19:11
Pol: Žensko
Odgovor: Ovr end aut - 03.10.2006, 04:52

@ Ona Koja Mora Da Cuti

ne znam o kojoj anteni pricas/pogledaj bolje da nije mozda neka zamka/mora da su boje nocas vidljive/nemoj previse da gledas u prazninu noci/delovace sumnjivo/poslala sam ti po Vrapcu prozirne dzozle za kamuflazu/Sova je na bolovanju/sifra:Slomljeno Krilo/zima je na pragu/treba da selim na Istok/na Istoku cujem da je sve Istochno/to me malo buni/mislila sam da je na Istoku sve Zapadno ako gledas sa juga/bune me i polozaji nadmorskih zvezdi/u zadnje vreme se cuje svasta ponesto/ispitaj Sivog Vracha o cem' je rec/put za nigdej zaboravi/karte propale/pishi kuci propalo/oduvao ih Severni vetar/telepatija je jacha nego inache/pazi kako nasjedash na folove/kazi mjeshtanima da im saljem lek za poboljshanje pamcenja/provereno nece nista pamtiti/saljem ti i ono sto ce ti trebati a nisi toga jos svesna/mislim da je Jez otkrio da sam mu pojela zadnje parche kupusa/hitno menjam stanje svesti u stanje nesposobnosti zbog radi kamuflaze/moje JA ce te kontaktirati uskoro putem antene za koju ne znam cemu sluzi/ovr end aut

p.s. uverena sam da sam jos nesto htela da ti kazem, ali ne mogu da se setim ukljuci se na frekkvenciju da saznas

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice