Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Uhapšen Radovan Karadžić
staro
  (#25 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 11:40
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Uhapšen Radovan Karadžić - 22.07.2008, 15:51

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Sve manje postajemo ljudi kao individue,a sve više robovi onoga što nam serviraju mediji... Neću da učestvujem,naročito kada mi se spočitava za zlo da gušim... 'ajde gušite se sami...
Izvini Nerone, ali moram ti nesto reci.
Dva puta sam se u zivotu osecao kao rob.

Prvi put kada mi je zivot visio na koncu i nikako nisam hteo da poginem zarad nacionalistickih ciljeva, imao sam sve i zeleo sam samo ziveti.

Drugi put kada sam bio nemocan jer nisam detetu (bebi) mogao nabaviti lek a zarad tog cilja sam bio spreman i doope da prodam, mozda cak i dushu...

U odnosu na tadasnje serviranje medija, uz ove medije sam srecan covek.

Prema tome ja cu da istrajem u misli da je celoj bandi iz devedesete (i ne samo Srbima) mesto na djubristu istorije.

Sto se tice trgovine, politika jeste trgovina i nema tu cinizma. Vesto uradjen politicki potez. Ko se plasi politickog cinizma, neka se ne bavi politikom. Ja ne mogu sad jos da zalim bas one koji svom i tudjem narodu igrali sa najvecim cinizmom u novijoj istoriji.

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

Povratak na vrh stranice