Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Narodni lekovi
staro
  (#14 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 01:51
Pol: Muško
Odgovor: Narodni lekovi - 18.07.2008, 23:18

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Nije moj deda džabe highlander kad je im'o moju baku i njene recepte Kad iskontroliše krv - sve srednje vrednosti boktemazo, ko novorođenče

Za skidanje holesterola i triglicerida

1 kg limuna sa korom oprati i samleti + 4 glavice crnog luka oljuštiti i samleti. Sa 1 l vode staviti da baci ključ, poklopiti, ostaviti 24h da odstoji. Procediti u teglu i piti 1 čašicu svakoj jutra našte srca. Pa onda opet iskontrolisati krv. Posle ispijene ture ide pauza od bar 3 meseca.

A zar nije u pitanju bela luka? I voda ne sme da proključa, kako sam negde čitao (navodno Todorov recEpat).

(Jedna šala na ovu temu:
Ja se sećam kada sam bio mali, da je moj deda, koji je bio često u verbalnim sukubima sa jednom komšinicom (udovicom) koja je uvek pri tome vrištala na njega, na moje zabrinuto pitanje: - A šta je njoj? - uvek odgovarao uz osmeh - Ma, fali joj tvrd , lakovan.
- A, šta je to deda, tvrd lakovan? - bio sam uporan ja.
- To ti je, sine, najbolji narodni lek! - spremno je odgovara on.

Šta ji narodna medicina. Nema alternativu!!!)

Rebel

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice