Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ugrizi se za jezik
staro
  (#7 (permalink))
Bazarov
el_komadam_te
Bazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2008.
Poslednji login: danas 02:13
Pol: Muško
Godine: 23
Odgovor: Ugrizi se za jezik - 17.07.2008, 19:58

Najgore je biti dežurno lice za poveravanje problema i tajni. Krili - ne krili, nagrabusite u pola tih slučajeva ni krivi, ni dužni.
A što se tiče priča koje o sebi čujem - nekada mi je strašno skakao pritisak kada čujem neistinu o sebi, ili dve potpuno suprotne priče o istoj stvari vezanoj za mene, padao sam u vatru, hteo da isterujem pravdu, da dokazujem da to nije istina, ali sa godinama sam naučio da se samo osmehujem na gluposti, a da kuliram kada čujem nešto istinito, ali što sam nekom poverio i nije trebalo da se razglasi tako.
Nego, meni su zanimljivi likovi koji sve o svakom znaju, a kada ih pitaš otkud im sve te bezvezurije, oni se uvrede što im omalovažavaš tako "bitne" imformacije i što si ih, praktično, nazvao tračarom.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice