Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Horoskop i zdravlje
staro
  (#6 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 19:11
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Horoskop i zdravlje - 16.07.2008, 19:50

Citat:
sekula kaže: Pogledaj poruku
RAK: Promjenjivo raspoloženje, nestabilno zdravlje
Vodeni Rak spada u red osjetljivih znakova, i u emocionalnom i u zdravstvenom pogledu. U djetinjstvu je često boležljiv, nije sklon tjelovježbi ni sportu, jedino ga plivanje veseli. Kod ljudskog tijela "smjestio" se u predjelu prsnog koša i želuca, pa ravna organima koji se tu nalaze (gornji trbuh, donji otvor želuca, pankreas). Međutim, kako je vrlo emotivan, spada i u psihički osjetljive znakove. Raspoloženje mu je promjenjivo, zabrinut je i sklon depresiji, a ono što ga najviše dira je obitelj.
Taj znak pokazuje i kakvo je genetsko nasljeđe, a u astrologiji je povezan s materinstvom pa su pod njegovom ingerencijom i oni organi i tjelesne funkcije koje su dio procesa oplodnje, trudnoće i posttrudnoće (maternica, placenta, glatki mišići, rast, reproduktivni ciklusi, hranjenje, trudnoća, dojenje). Sklon je bolestima želuca i pankreasa, dijabetesu, upalama mjehura, trudničkim tegobama, psihičkim smetnjama, postporođajnoj depresiji.
Zdravlju mu pomaže izvorska voda, čaj, te voće i povrće koje je bogato tekućinom. Zelena salata je njegova biljka, zeleni krastavac i drugo sirovo povrće.
Tjelovježba: Plivanje
Za Rakove koji bi željeli izgubiti koji kilogram viška, plivanje je svakako idealan sport. Ponajprije će ženski pripadnici ovog znaka profitirati odluče li slobodno vrijeme iskoristiti za plivanje u bazenu, a ljeti u moru i drugim vodama. Ako i niste majstor u plivanju, nemojte se uzbuđivati. Imajte na umu da "rekreativci" svojim neizvježbanim pokretima i neusklađenim plivanjem sagorijevaju mnogo više kalorija nego profesionalci.
...jbt, kad čitam ove horoskope prosto imam utisak da su mi mama i tata prijavili porgešan datum rođenja

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice