Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kafanske price
staro
  (#37 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: 08.11.2008 13:04
Pol: Žensko
Godine: 35
Odgovor: Kafanske price - 15.07.2008, 01:58

Ne znam koliko će se ova priča uklopiti ovde,ali vezana je za kafanu…
Bilo je to jedne godine na moru...dve prijateljice i ja napokon doživesmo dugo očekivani godišnji odmor...izašli jedno veče u obližnju kafanu u kojoj je bilo žive muzike,ajde malo da se opustimo i proveselimo...pored dosta pića,pesme i smeha napustili smo lokal u ranim jutarnjim časovima...
To popodne krećemo na plažu,kada smo kao došle k’ sebi,srećemo jednog gospodina srednjih godina,koji je zaginuo do ujutro kao i mi,a on će ti nama „zdra’o momci”,nas tri se pogledasmo onako između sebe ...mislim...ako nas dve nemamo tako zanosne ...ova treća ima i za nas dve...na to „momci” vrisnusmo u smeh.
Uveče ista priča,mi u kafanu kada dolazi pomenuti gospodin i prilazi našem stolu sa rečima „dobro veče devojke...e...jebi ga”,mi opet u vrisak...
Uvek kada se setim toga mi krenu suze od smeha.

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice