Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ugrizi se za jezik
staro
  (#4 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 22:49
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Ugrizi se za jezik - 13.07.2008, 21:25

Dešavalo mi se da čujem od ljudi neke stvari o sebi koje ni ja nisam znala, ali ne opterećujem se mnogo time.Ljudi koji me jako dobro poznaju umeju da razlikuju istinu od laži. Naravno, život u malom mestu je takav da svi sve znaju ili 'znaju'.Ne trudim se niti da potvrđujem niti da demantujem bilokakvu priču o sebi.

Što se tiče čuvanja tajni, u tome sam prvak sveta. Nema šanse da bih ispričala nekome nešto što mi je rečeno u poverenju. Umem da procenim situaciju ukoliko neko želi da iščačka neku priču od mene i neustručavam se da kažem da me o tome ne pitaju ili da o nekome ili nečemu ne želim da pričam. Pa neka misli ko šta hoće.

Generalno ne volim da pričam o drugim ljudima i njihovim životima niti volim ljude koji guraju svoje noseve tamo gde ne treba.

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice