Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ugrizi se za jezik
staro
  (#3 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 19:23
Pol: Žensko
Odgovor: Ugrizi se za jezik - 13.07.2008, 20:37

Naravno da mi se desilo. I dešava se. Nije me posebno pogađalo. Naučila sam da odkuliram takve situacije. Zapravo, više od onih koji prenose priče me zabavljaju likovi koji moraju da ispričaju šta su sve saznali o tebi. Još više oni koji u nekom prepričavanju dođu do reči ili rečenice koja ih zaintrigira, pa napadaju da bi doznali više. Tu je osmeh jedna divna odbrana. Oni koji me dobro znaju, znaju da ako imam šta da kažem da ću to i reći, u suprotnom nema tih pitanja i potpitanja koja će im zadovoljiti znatiželju.
Ono što znam o drugima umem da podelim na bitno i nebitno, na intimu i bla-bla priču. Ne igram se tuđim životima uvlačeći ih u trač. To ne znači da nikad ni o kom nisam prenela neku informaciju, ali ne svaku.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice