Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Klot i frket žene
staro
  (#24 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:23
Pol: Žensko
Godine: 36
Odgovor: Klot i frket žene - 13.07.2008, 19:29

Prvo me je baka učila vezu i to smo posle jednog naslikanog goblena o'ma prešle na Vilerove... Učila me je i one krstiće da bockam na stolnjacima i salvetama, ali me to nije previše interesovalo... Danas ti moji gobleni stoje lepo složeni u kutiji, jer kad bi ih uramila, ne bi imala gde da ih okačim, ne uklapa mi se ni u jednoj prostoriji...

Posle me je mama naučila da štrikam i klot i frket i da počnem i da završim. Čak me je učila i neke pletenice da napravim i pirinač bod, ali nisam sigurna da bi to sad znala ponoviti...

Za osposobljavanje na mašini je zaslužna moja strina koja je profi šnajderka, a stigla sam samo do časova za prvu pomoć - porubiti, skratiti, zakrpiti i sl. Doduše pravila sam od starih farki torbe za leto i plažu, ali ništa krupnije od toga...

Jednom sam mami rekla da mi pokaže heklanje, ali ona nije imala živaca da mi objašnjava, jer je videla da mi takve stvari ne privlače dugo pažnju,a ona se namuči dok mi sve ne pojasni...
A možda bi me baš heklanje privuklo...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice