Tema: Molitva
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Molitva
staro
  (#29 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 21:47
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Molitva - 12.07.2008, 01:59

MOLITVA ZA OTVARANJE UMA

Gospode Isuse Hriste, učitelju mudrosti, molim Ti se, otvori oči srca moga, da bih slušao reč Tvoju i razumeo je, i tvorio Svetu volju Tvoju koja je u njoj otkrivena nama grešnim i bezumnim ljudima. Gospode Bože Spasitelju moj, pošto si došao na zemlju da tražiš i spaseš propale, ne skrivaj od mene zapovesti Svoje, jer i ja propadam u tami neznanja zakona Tvoga: nego otvoti oči uma moga da bih razumeo čudesa učenja Tvoga, i kaži mi nepoznatosti i tajne premudrosti Tvoje. U Tebe se uzdam, Bože moj, da Ti svetlošću znanja Svoga prosvetliš um moj i razum, da bih ne samo čitao napisano nego ga i vršio. Molim Ti se, i sa suzama pripadajući, vapijem Ti: Gospode, prosvetli me, nauči me, urazumi me, da Svetu reč Tvoju i žitija Svetitelja Tvojih čitam ne na greh, nego na obnovljenje i prosvetljenje, na osvećenje i spasenje duše svoje, i na nasleđe večnog života. Amin.

treći oblačić levo...dugica

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice