Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Uh - hu, boginje, krajnici i ostale dečje bolesti velikih i malih...
staro
  (#17 (permalink))
jovuk
E n i g m A
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 12:41
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Uh - hu, boginje, krajnici i ostale dečje bolesti velikih i malih... - 11.07.2008, 16:50

Moja curica ima problem sa krajnicima.Treba da ga rešimo nekako,a nikako da se usudimo.Doktor Komazec je preporučio operaciju,i najverovatnije ćemo to i uraditi.Bolje sada nego kad poraste.Ja sam operisala krajnike kad sam imala 25 godina i jedva sam živu glavu izvukla.Užasno me je bolelo jer zbog čestih upala anestezija nije mogla da prođe kroz čvorove nastale od gnoja ,i sve sam osetila kao da nije ni bilo anestezije.To je klanje uživo.

Pre dve godine su mi klinci imali boginje.Curica je bolje prošla od mališana.On je imao i temperaturu,nije bilo mesta na glavi kopje nije bilo crveno,otečeno....sav je bio načičkan,a mali(9 meseci).Pet dana smo ga na rukama nosili.Sav je bio bolan.Nisam ih izvodila napolje dve nedelje,da ne bi još nešto pokupili,ali sam ih redovno kupala.Možda prva dva dana i nisam,a posle jesam,samo im kosu nisam prala.Čula sam kako se jednoj devojčici iskomplikovalo što su joj kosicu prali,otišle joj boginje na pluća,pa je dete jedva živo ostalo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice