Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Bzzzz.. Ljetne napasti, prokleti komarci!!!
staro
  (#2 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 14:51
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Bzzzz.. Ljetne napasti, prokleti komarci!!! - 11.07.2008, 00:41

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
auuu, shto meene komarci volU, pa to je chudo.. jutros sam se probudila sa 16 ujeda komarca proklet bio, nisam ga ni chula.. samo da ga ugledam, ima da ga tresnem tako da mu se zavrti u glavi
Sledeći put povedi mene sas sebe kud god se budeš kretala . Će te ignoriraju na veliki stepen

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
vole li i vas komarci? kako se borite protiv njih? mazhete li se kremama? sprejate li sve oko sebe, ukljuchujuci i sebe?
Najbolje me obožavaju i ja njih, mis'm da bi moj život bio prazna knjiga da mi nema njinoga bzzzzkanja. Ja sam tu primetila jedan veri inetersantan fenomen, mene pojede jedan, čitaj j e d a n komarac, meni ne trebaju rojevi, jedan napravi odličan posao, onako bzzzzz oko nosa, pa se ja lepo našamaram, on se super zabavi, sačeka da zaspim. Jutro dođe, a ja na jedvite jade pomeram delove tela zbog radi veeeelikih oteklina koje ta krvopija proizvede. Velike em crvene sas bele površine u centru. Tako ja izgledam leti, nosim ponosno svoj komarac look .

Ničim se ne mackam, osim kremama za zaštitu od sunca koje ovim gadovima izuzetno prijaju. Eto, tako se mi družimo

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice