Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: State of VOJVODINA ?
staro
  (#467 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamant

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: juče 19:09
Pol: Muško
Godine: 23
Odgovor: State of VOJVODINA ? - 10.07.2008, 10:36

Kako kaze Balasevic na jednom svom koncertu "Nezavisna Vojvodina,neznam to me vi pitate(odgovor publici) kako vi kazete tako neka bude.Ne lomite mi bagrenje ali doslo je vec blizu ne izdrzivog videcete" Te reci sigurno kriju neku pouku.Pa ima reci kada je Pajtic rekao "Vojvodina je bogata zemlja i njene ambicije nisu samo u Evropi nego i saradnja sa SUSEDNOM Srbijom"

Neko moje misljenje je da Vojvodjana i to pravih ima sve manje ali budi se taj duh,za mene je propast Vojvodine bilo ono vreme kada su radikali imali ogromnu vecinu,sada se stvari menjaju demokrate okrecu sve u svoju korist.Naravno gledajuci to je pozitivno sto su demokrate pobedile jer su mnogo liberalnija varijanta glasaca iz Vojvodine sto se vidi i da Vojvodjani menjaju brzo misljenje prvo podrska radikalima pa demokratama ko je sledeci mozda lsv ili neka stranka Vojvodjanske orjentacije to se nezna u zemlji cuda.
Isto tako da se cuda desavaju je koalicija Ds i Sps ko je ovo mogao da predpostavi zaista se vidi da onaj 5.oktobar je bio paravan gluposti po meni ako sada prave koaliciju to su mogli i mirnijim putem da rese.Zao mi je onih ljudi sto su nastradali tog dana i izgubljenih toliko godina.Sve mi se cini da je i ovo jedna vrsta paravana kako bi se smirile strasti i u Vojvodini ali govorio sam i ranije posto sam jako blizak svim tim krugovima politike preko roditelja da ce Vojvodina posle svega dobiti nezavisnost i to bez prevelike pompe bice odluceno u par dana a Beograd se nece buniti slican scenario sa Crnom Gorom.To ce biti najbolje resenje za Vojvodinu.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice