Tema: Ovr end aut
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ovr end aut
staro
  (#29 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 19:11
Pol: Žensko
Odgovor: Ovr end aut - 10.07.2008, 01:13

@ Ona Koja Ide Neprimjetno Uz Vetar

promenila sam smer kojim se nisam kretala/stop/sad sam u nekom koritu na vr'u jarbola/stop/mene stavili kao izvidnicu/stop/pravu su nashli da izvidja/stop/sva sam se zapetljala u chvorove koje ne znam da odchvorujem/stop/nadam se da je kukavica odletila/stop/za svaki sluchaj ti shaljem misha koji radi klik-klik da ubuduce tera machke/stop/pripremila sam najnoviju mast/stop/izgleda da utiche na spoljni izgled samo ondaK ako je ne koristish direktno/stop/vec sam ti poslala celi paket/stop/sastani se sa Morskom Zvezdom, koja zapravo nije Morska Zvezda, i smislite obleku za godishnju paradu zadnjeg dana sledeceg meseca/stop/svratice i Velika Rajchica, koja zapravo i nije tako velika/stop/nemoj da te velichina zavara/stop/kad ti kazhe da je dva-chetiri-jedan, to zapravo znachi da je jedan-chetiri-dva/stop/pazhljivo gledaj kamo cesh s njom/stop/pokushala sam da nabavim josh Rajchica, ali kazhu mi da poshiljka nije stigla/stop/moracu sama da krenem u akciju/stop/mornari me zovu na rum iz pljoske/stop/i partiju pokera/stop/moram da sidjem/stop/ako se uspijem odvezhem iz ovih konopaca/stop/jedan mi se.../stop/grrrrrr.../stop/zapet.../stop/chek/stop/da probam.../stop/prokleto uzhe/stop/da su mi sad neke shkare/stop/ahooooooooj doleeeeee/stop/S.O.S/stop/javljam ti se chiim ugledam kopno/stop/ovr end out

p.s. Izgubljeni Dechaci su me pitali da ih poduchim nekim veshtinama dubljenja na glavi.. rekla sam im da se obrate tebi.. ti si tu spretnija

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice