@ Ona Koja Ide Neprimjetno Uz Vetar
promenila sam smer kojim se nisam kretala/stop/sad sam u nekom koritu na vr'u jarbola/stop/mene stavili kao izvidnicu/stop/pravu su nashli da izvidja/stop/sva sam se zapetljala u chvorove koje ne znam da odchvorujem/stop/nadam se da je kukavica odletila/stop/za svaki sluchaj ti shaljem misha koji radi klik-klik da ubuduce tera machke/stop/pripremila sam najnoviju mast/stop/izgleda da utiche na spoljni izgled samo ondaK ako je ne koristish direktno/stop/vec sam ti poslala celi paket/stop/sastani se sa Morskom Zvezdom, koja zapravo nije Morska Zvezda, i smislite obleku za godishnju paradu zadnjeg dana sledeceg meseca/stop/svratice i Velika Rajchica, koja zapravo i nije tako velika/stop/nemoj da te velichina zavara/stop/kad ti kazhe da je dva-chetiri-jedan, to zapravo znachi da je jedan-chetiri-dva/stop/pazhljivo gledaj kamo cesh s njom/stop/pokushala sam da nabavim josh Rajchica, ali kazhu mi da poshiljka nije stigla/stop/moracu sama da krenem u akciju/stop/mornari me zovu na rum iz pljoske/stop/i partiju pokera/stop/moram da sidjem/stop/ako se uspijem odvezhem iz ovih konopaca/stop/jedan mi se.../stop/grrrrrr.../stop/zapet.../stop/chek/stop/da probam.../stop/prokleto uzhe/stop/da su mi sad neke shkare/stop/
ahooooooooj doleeeeee/stop/
S.O.S/stop/javljam ti se chiim ugledam kopno/stop/ovr end out
p.s. Izgubljeni Dechaci su me pitali da ih poduchim nekim veshtinama dubljenja na glavi.. rekla sam im da se obrate tebi.. ti si tu spretnija