Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Istina ili mit..!?
staro
  (#15 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Istina ili mit..!? - 29.09.2006, 12:25

uvijek sam sjedila u zadnjoj klupi, iako sam nosila cvikere (tada je vladao obicaj da cvikerasi sjede u prvoj klupi, ali sam ja insistirala na zadnjoj, jer sam se bila bas fino uklopila u masu iz zadnje) vjecno sam nesto meljala, uvijek imala nesto da dodam, pa da malo zasmijem razred da nije jednolicno i piskarala parole protiv aprtheida po klupi (to je tada bilo aktuelno). uglavnom sam gutala knjige, koje naravno nisu bile za lektiru, pa nisam imala vremena za klasicno strebanje, nego bi uvijek gradivo preletila, pa su i ocjene bile u skladu sa tim (3,4,3,4), a pala bi i poneka petaja jer bi uvijek znala nesto sto nije bilo u knjizi, jer sam i svakakve dnevne i sedmicne novine isto tako gutala. famozne salabahtere iliti puskice nisam imala, nego sam iste pisala po klupi, negdje izmedju oni parola protiv apartheida, pa nitko ne bi skontao da prepisujem. jedan od rijetkih predmeta koji nisam prelijetela je bio engleski, tako da smo imali semu da jos desetoro ljudi prepisuje od mene, sve dok nas desetoro jednom nije imalo istu gresku. e onda sam svaki kontrolni iz engleskog pisala u prvoj klupi i tada skontala da kad si u prvoj klupi, da te nitko ni ne gleda, jer misle da neces prepisivati. sad kad se sjetim, mi iz zadnje i predzadnje, bili smo bas veselo drustvo, ni streberi, ni propaliteti, veliki zezatori a sa drugaricom koja je sjedila pored mene i dan danas sam u kontaktu, iako vise ne zivimo u istoj drzavi.

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice