Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Istina ili mit..!?
staro
  (#13 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Istina ili mit..!? - 28.09.2006, 22:10

Citat:
Kunic kaže:
iz usta im smrdi na čitanku

Bre, vi svi sedeli nazad

Ja sam u osnovnoj sedela u trecoj klupi (cini mi se) u srednjem redu i to sa onom koja sad radi zajedno sa mnom u skoli ... kad bolje razmislim, uvek sam sedela u srednjem redu, samo sto je u srednjoj to bila poslednja klupa... i sve cetiri godine poslednja Bila sam u stanju da prvog dana skolske godine dodjem sat vremena ranije samo da bih zauzela poslednju klupu, prava borba za opstanak, jebo te

Na faksu sam uvek sedela u desnom redu klupa i to negde na sredini... eto, ne bih ni razmisljala o tome da nije ove teme, ali sad kontam da sam stvarno uvek sedela desno i uvek sto blize zidu

I zaboravih da napisem glavno, odgovor na pitanje Nisam primetila da su bili bolji oni koji su sedeli napred. Kod mene napred sede oni koji se inace ne mogu obuzdati ... a sad vidim da i nema neke preterane veze gde sedis... sve moze da se vidi... samo ako hoces da vidis

Gather ye rosebuds while ye may...

Poruku je izmenio Meggy, 28.09.2006 u 23:25.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice