Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Istina ili mit..!?
staro
  (#5 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Istina ili mit..!? - 28.09.2006, 13:24

Ja sam uvek sedela u trećoj ili četvrtoj klupi u srednjem redu, i u toj sredini sam se najbolje osećala. Par puta sam se sticajem okolnosti našla u prvoj i stvarno je glup osećaj, čoveku naprosto bude neprijatno a zadnju sam izbegavala, jer su oči nastavnika/profesora uvek uprte u tebe, posebno na kontrolnim i slično. Tako da - sredina rulz.
A na faksu sam sedela u poslednjim redovima kada su predavanja, a u prvom redu kada je ispit. Imali smo neke visoke amfiteatre, tako da je prvi red bio nekako podignut i profesor te ne vidi kada sedi na svom mestu. Odnosno, vidi tebe, ali ne vidi tvoj papir. Znalo se desiti da izvadim celu knjigu. Asistenti se obično svi naguraju gore da kontrolišu poslednje redove koji prepisuju... i onda nama milina.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice